Termeni și condiții | Societatea Tolkien din România

tolkien.ro și persoana juridică „Societatea Tolkien din România” nu sunt în nici un fel afiliate cu Peter Jackson, The Tolkien Estate, New Line Productions Inc., The Saul Zaentz Company d/b/a Tolkien Enterprises/Middle Earth Enterprises, Houghton Mifflin Company, Unwin Books, Warner Music sau orice altă persoană fizică sau juridică deținătoare a drepturilor de autor pentru opera lui J.R.R. Tolkien, CBE.

Întreg conținutul acestui website, acolo unde nu se precizează altfel, este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Societatea Tolkien din România”, legal reprezentată prin dl. președintele său, Bogdan Stanciu. Orice formă de reproducere fără acordul nostru este interzisă.

Imaginile statice sau în mișcare cu J.R.R. Tolkien sau familia acestuia, fragmentele de texte, desenele sau alte creații care au ca autor pe prof. J.R.R. Tolkien, CBE sunt prezentate exclusiv în scop educativ, având în vedere afilierea culturală a Societății Tolkien din România la Tolkien Society UK. Acestea pot fi re-utilizate doar în condiții de bună credință și respect față de autorul lor și de noi.